Удостоверения 4 клас

Удостоверения 4 клас

Днес, 09.07.2021 г., четвъртокласниците от СУ Сатовча получиха своите удостоверения за завършен начален етап на основно образование, които им бяха връчени от директора на училището – г-н Джеват Дунчев, и техните учители: г-жа Десислава Юзекчиева и г-жа Йорданка Шекерова.

За отлично представяне на НВО учениците Моника Хаджиева, Айрет Морали, Емел Арифова и Симона Сатовчанлиева получиха награди от ръководството на училището. Грамоти получиха всички ученици постигнали отлични резултати в обучението.

Поздравителна реч към бъдещите петокласници отправи директорът на училището. Той акцентира върху резултатите от НВО, поздрави ги за постигнатите отлични резултати и им пожела да бъдат щастливи, здрави и отговорни, да следват своите мечти и да не спират да се учат и образоват.

Класният ръководител – г-жа Десислава Юзекчиева, старши учител ЦОУД г-жа Йорданка Шекерова и главен учител по английски език г-жа Нели Коемджиева поздравиха любимите си ученици и на раздяла им пожелаха да бъдат здрави и щастливи. Ежедневието им да бъде изпълнено с много радост, успехи и слънчеви усмивки! Да се стремят към добротата, защото им е необходима в живота! Никога да не забравят, че човек се учи, докато е жив. Нека науката бъде съществена част от житейския им път. Да вярват в себе си и да се борят да реализират всички свои мечти!

На добър час!