Честито пенсиониране

Честито пенсиониране

На 07.07.2021 г., колективът на СУ Сатовча тържествено изпрати дългогодишните учители и истински будители - г-жа Лиляна Камбова и г-жа Катя Камбова в заслужени пенсии.

Директорът - г-н Джеват Дунчев, изказа благодарност и признание за всеотдайната, изпълнена с много загриженост и любов към децата работа, за постигнатите успехи, за учителската им колегиалност и етика във взаимоотношенията с колектива.

Колеги споделиха впечатленията си от съвместната работа, за тяхната отзивчивост и готовност винаги да помогнат, да дадат напътствия на по-младите учители, да споделят опита си като педагози.

Всички бяха единодушни, че ще липсват много на колектива, но получиха увереност, че вратите на училището винаги ще бъдат отворени за тях.

Директорът им връчи скромни подаръци от името на целия колектив, с пожелания за дълголетие, много емоции, спокойни дни и щастливи мигове със семействата им.

Развълнуваните учители благодариха на ръководството и колегите за признанието и уважението към тях. Пожелаха на всички здраве и всеотдайност за постигане на още повисоки успехи в благородната учителска професия.